Blogi

Kesämökin 4G- ja 5G-yhteydet kuntoon Antennimiehen kanssa

Teetkö etätöitä mökillä tai haluatko rentoutua suoratoistopalvelun elokuvan parissa? Jos mökilläsi on sähköt, sinne kannattaa hankkia myös hyvin rokkaava 4G- tai 5G-mobiililaajakaista, joka tekee nämä asiat mahdollisiksi vaikka keskellä korpea.

Lue lisää
Kuinka saada netti nopeammaksi

Datayhteys säkenöimään: Kuinka saada netti nopeammaksi

Eikö operaattorin lupaama mobiililaajakaistan nopeus toteudu? Häiritseekö yhteyden tökkiminen etätöiden tekoa tai viihde-elämyksiä? Ei hätää – pätkivään nettiin löytyy kyllä ratkaisu.

Lue lisää

Väestönsuojien viestintäratkaisuilla kustannussäästöjä ja monikäyttöisyyttä

Väestönsuojan viestintäratkaisujen päivittäminen vapauttaa nopeasti tuhansia euroja taloyhtiönne muuhun käyttöön. Monissa taloyhtiöissä on suotta tyydytty hyväksymään väestönsuojan aiheuttamat kustannukset ja tilojen vajaa hyödyntäminen. Väestönsuojan nykyaikaiset viestintäratkaisut tarjoavat mahdollisuuden kustannussäästöihin ja tilojen monikäyttöisyyden kehittämiseen.

Lue lisää

DVB-T2-siirtymän vaikutukset antennitalouksiin – Toimiiko antennisi 2020?

Suomen antenni-tv-talouksissa tapahtuu seuraava isompi muutos 31.3.2020. Silloin otetaan myös antenniverkkojen vapaasti vastaanotettavien tv-kanavien osalta käyttöön uusi DVB-T2-lähetystekniikka. Onko sinun antennisi valmis muutokseen?

Lue lisää

Nousevatko taloyhtiösi kulut liikaa? – Selvää säästöä Oma-Antenni-palvelulla

Oma-Antenni on kustannustehokas ja eri tekniikoista riippumaton ratkaisu taloyhtiöiden TV-tarjontaan. Oma-Antennin hankinta- ja asennuskustannukset kuolettuvat alle vuodessa. Tämän jälkeen säästät Oma-Antenni-palvelulla riihikuivaa rahaa.

Lue lisää

Muutoksia tulossa tv-kanavien sijoitteluun ja peittoalueisiin

YLE Teema ja YLE FEM yhdistyivät 24.4.2017 ja näkyvät nyt kanavapaikalla 5. Lisää muutoksia on luvassa 17.5.2017, jolloin alkaa uusi antennitelevisioverkon toimilupakausi. Antenniverkkoon kuuluvien kotitalouksien tv-kanavien tarjonnassa ja kanavien ryhmittelyssä kanavanippuihin tapahtuu muutoksia. Suurin osa nykyisistä tv-kanavista jatkaa uudella kaudella, mutta osalle katsojista kanavien sijainti ja/tai näkyvyys muuttuvat. Kanavat haettava uudelleen Osa nykyisistä kanavista siirtyy […]

Lue lisää

Parempaa kuuluvuutta sisäpeittoverkolla

Pätkii, ei kuulu, verkko katoaa, puhelu poikki – ärsyttääkö? Varmista parempi kuuluvuus ja verkon toiminta sekä säästä kustannuksissa sisäpeittoverkon avulla. Nykyinen talonrakennustekniikka on parantanut kiinteistöjen energiatehokkuutta ja eristystä. Samalla mm. selektiivi-ikkunat sekä parantuneet eristeet ja raudoitukset ovat heikentäneet mobiililaitteiden kuuluvuutta ja toimivuutta. Myös vanhojen rakennusten paksut kiviseinät haittaavat signaalien läpäisyä. Lisäksi kuuluvuusongelmia on ikkunattomissa tiloissa, […]

Lue lisää

Viestilaitteiden on toimittava myös poikkeusoloissa

Vuonna 2011 uusittu pelastuslaki (379/2011, luku 5, 19§) velvoittaa taloyhtiöt huolehtimaan viestiyhteyksien turvaamisesta väestönsuojissa.

Lue lisää

Elokuvateatterielämyksiä kotikatsomoihin

Laadukkailla AV-laitteilla koteihin, nuorisotiloihin ja hoivakoteihin saadaan luotua täydelliset puitteet elokuvien katselua, musiikin kuuntelua tai vaikka PowerPoint-esityksiä varten.

Lue lisää

Antenniverkon uudet taajuudet tulevat, oletko valmis?

Antenni-tv-verkon taajuusmuutokset ovat aivan nurkan takana: muutoksia aletaan toteuttaa Keski-Suomen alueella jo tämän kuun lopulla. Ovathan teidänkin taloyhtiössänne jo tarvittavat muutossuunnitelmat selvillä?

Lue lisää

Pyydä meidät käymään!

Miten talosi antennijärjestelmä kannattaisi toteuttaa?

Lähetä meille puhelinnumerosi ja kutsu meidät käymään, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu. Soitamme mahdollisimman nopeasti!

Kiinnostaako hyvä kuva?

Liity postituslistallemme.

Kuinka saada netti nopeammaksi haja-asutusalueella

Kokosimme oppaan muotoon Antennimiehen parhaat konstit mobiiliverkon optimointiin.

Lataa ilmainen opas

Lataa ilmainen opas

Kun TV ei näy – antenniopas kuluttajille.

Lataa ilmainen opas