Blogi

Kesämökin 4G- ja 5G-yhteydet kuntoon Antennimiehen kanssa

Teetkö etätöitä mökillä tai haluatko rentoutua suoratoistopalvelun elokuvan parissa? Jos mökilläsi on sähköt, sinne kannattaa hankkia myös hyvin rokkaava 4G- tai 5G-mobiililaajakaista, joka tekee nämä asiat mahdollisiksi vaikka keskellä korpea.

Lue lisää
Kuinka saada netti nopeammaksi

Datayhteys säkenöimään: Kuinka saada netti nopeammaksi

Eikö operaattorin lupaama mobiililaajakaistan nopeus toteudu? Häiritseekö yhteyden tökkiminen etätöiden tekoa tai viihde-elämyksiä? Ei hätää – pätkivään nettiin löytyy kyllä ratkaisu.

Lue lisää

Väestönsuojien viestintäratkaisuilla kustannussäästöjä ja monikäyttöisyyttä

Väestönsuojan viestintäratkaisujen päivittäminen vapauttaa nopeasti tuhansia euroja taloyhtiönne muuhun käyttöön. Monissa taloyhtiöissä on suotta tyydytty hyväksymään väestönsuojan aiheuttamat kustannukset ja tilojen vajaa hyödyntäminen. Väestönsuojan nykyaikaiset viestintäratkaisut tarjoavat mahdollisuuden kustannussäästöihin ja tilojen monikäyttöisyyden kehittämiseen.

Lue lisää

Nousevatko taloyhtiösi kulut liikaa? – Selvää säästöä Oma-Antenni-palvelulla

Oma-Antenni on kustannustehokas ja eri tekniikoista riippumaton ratkaisu taloyhtiöiden TV-tarjontaan. Oma-Antennin hankinta- ja asennuskustannukset kuolettuvat alle vuodessa. Tämän jälkeen säästät Oma-Antenni-palvelulla riihikuivaa rahaa.

Lue lisää

Parempaa kuuluvuutta sisäpeittoverkolla

Pätkii, ei kuulu, verkko katoaa, puhelu poikki – ärsyttääkö? Varmista parempi kuuluvuus ja verkon toiminta sekä säästä kustannuksissa sisäpeittoverkon avulla. Nykyinen talonrakennustekniikka on parantanut kiinteistöjen energiatehokkuutta ja eristystä. Samalla mm. selektiivi-ikkunat sekä parantuneet eristeet ja raudoitukset ovat heikentäneet mobiililaitteiden kuuluvuutta ja toimivuutta. Myös vanhojen rakennusten paksut kiviseinät haittaavat signaalien läpäisyä. Lisäksi kuuluvuusongelmia on ikkunattomissa tiloissa, […]

Lue lisää

Viestilaitteiden on toimittava myös poikkeusoloissa

Vuonna 2011 uusittu pelastuslaki (379/2011, luku 5, 19§) velvoittaa taloyhtiöt huolehtimaan viestiyhteyksien turvaamisesta väestönsuojissa.

Lue lisää

Elokuvateatterielämyksiä kotikatsomoihin

Laadukkailla AV-laitteilla koteihin, nuorisotiloihin ja hoivakoteihin saadaan luotua täydelliset puitteet elokuvien katselua, musiikin kuuntelua tai vaikka PowerPoint-esityksiä varten.

Lue lisää

Ilmaiset satelliittikanavat näkyviin oikeilla laitteilla

Kansainvälistymisen myötä Suomessakin on kysyntää vieraskielisille tv-kanaville. Satelliittiantennin avulla ne saadaan näkymään kätevästi lähes missä vain.

Lue lisää

Antennijärjestelmä kuntoon remontin yhteydessä

Talon remonttien yhteydessä kannattaa panostaa myös antennijärjestelmän päivittämiseen toimivaksi ja nykyajan tarpeita vastaavaksi. Miten olisi varta vasten suunniteltu tv-huone?

Lue lisää

Varmista täysimittainen tv-tarjonta taloyhtiössäsi

Talven aikana tapahtuviin kanavamuutoksiin kannattaa varautua taloyhtiöissä hyvissä ajoin. Kun antennijärjestelmän kunnostuksen ja laitehankintojen tarve kartoitetaan ajoissa, asukkaat eivät turhaan kärsi katkoista tv-lähetyksissä.

Lue lisää

Pyydä meidät käymään!

Mikä ratkaisu sopisi kiinteistöllesi parhaitaen?

Lähetä meille puhelinnumerosi ja kutsu meidät käymään, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu. Soitamme mahdollisimman nopeasti!

  Puhelinnumerosi

  Ota yhteyttä!

     Ari Flyktman

                Yrittäjä

  0400 641 928

  Kuinka saada netti nopeammaksi haja-asutusalueella

  Kokosimme oppaan muotoon Antennimiehen parhaat konstit mobiiliverkon optimointiin.

  Lataa ilmainen opas

  Lataa ilmainen opas

  Kun TV ei näy – antenniopas kuluttajille.

  Lataa ilmainen opas