Ilmaiset satelliittikanavat näkyviin oikeilla laitteilla

Kansainvälistymisen myötä Suomessakin on kysyntää vieraskielisille tv-kanaville. Satelliittiantennin avulla ne saadaan näkymään kätevästi lähes missä vain.

Ohjelmatarjontaa maahanmuuttajille omalla äidinkielellä

Suomessa asuu vieraskielisiä ihmisiä enemmän kuin koskaan ennen, yli 200 000 henkeä. Myös Keski-Suomen alueella maahanmuuttajia on kymmenistä eri maista.

Uudessa kotimaassa alkuun pääsemistä helpottaa se, että palveluita pystytään tarjoamaan maahanmuuttajien omalla äidinkielellä. Tv-tarjonnan suhteen se onnistuu kätevästi satelliittiantennin kautta.

Satelliittiantennin avulla on mahdollista vastaanottaa ilmaiseksi tuhansia kanavia ympäri maailmaa. On venäjän- ja vironkielisiä, arabialaisia ja ranskankielisiä. On saksalaisia, italialaisia ja turkinkielisiä – voisi sanoa, että jokaiselle jotain. Oikeanlaisella satelliittiantennilla ilmaiskanavat voidaan saada näkymään joka puolella Suomea.

Laajempi kanavavalikoima ulkomaan kanavista kiinnostuneille

Ulkomaisilta ilmaiskanavilta voi löytyä myös alkuperäisiä suomalaisia kiinnostavaa katsottavaa. Esimerkiksi kielten oppimisesta kiinnostuneille satelliittikanavat tarjoilevat monipuolisia mahdollisuuksia.

Pelkästään englanninkielisiä ilmaiskanavia löytyy satelliiteista kymmenittäin. Niiden joukosta löytyy viihdekanavia, musiikkikanavia, uutiskanavia ja elokuvakanavia.

Urheilun ystäville satelliittikanavat tarjoavat paljon ilmaisia tilaisuuksia seurata omaa suosikkilajia. Esimerkiksi saksalainen RTL näyttää Formula 1 -kisoja. Urheilua voi seurata myös mm. Saksan Eurosportilta, italialaiselta Supertennis HD:lta tai englanninkieliseltä Real Madrid TV:ltä.

Kun haluat hyödyntää ilmaisen satelliittikanavatarjonnan, pyydä Antennimies avuksesi!