Laajakaista-antennit

4G LTE -antennit kotiin ja liiketiloihin 

Nykyaikainen elämäntyyli vaatii nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet. Me laitamme sekä kotien että yritysten antennit ajan tasalle, jotta 4G-nettiyhteys toimii niin hyvin kuin sen pitääkin.  

Jos et halua tyytyä tavallisiin mokkuloihin ja reitittimiin, voimme rakentaa sinulle hiukan paremman datayhteyden, joka ei hidasta työntekoa tai muuta tiedonsiirtoa. Erityisesti taajama-alueen ulkopuolella erillisellä 4G-antennilla voidaan saada suuri muutos aikaan.  

5G-antennit asennuksineen 

5G yleistyy kovaa vauhtiaKuten 4G-antennitkin, hoidamme myös 5G-antenniasennukset alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Varmistamme yhteyden toimivuuden ja tarvittaessa neuvomme asiakasta sen käytössä. 

5G- ja 4G-antennit, jotka toimivat varmasti 

Tuotteemme on ns. optimointipalvelu, jossa selvitämme, miten juuri kyseessä olevaan kohteeseen saadaan paras yhteys. Vertaamme eri operaattorit sekä mittaamme tukiasemat, ja näiden tietojen perusteella rakennamme kohteeseen sopivimman ratkaisun. Kokonaisuus sisältää tarvittavat antennit, mastot, kaapelit ja kaiken muun, mitä toimiva toteutus vaatii. 

Yhteys kiinteistön sisällä on toimivuuden kannalta aivan yhtä tärkeä kuin 5G- ja 4G-antennitkin. Me huolehdimme myös kiinteistön sisäisten yhteyksien kuntoon laittamisesta, wifistä ja lähiverkosta. 

Pyydä Antennimies asentamaan 4G- ja 5G-yhteydet käyttöösi!