Elokuvateatterielämyksiä kotikatsomoihin

Laadukkailla AV-laitteilla koteihin, nuorisotiloihin ja hoivakoteihin saadaan luotua täydelliset puitteet elokuvien katselua, musiikin kuuntelua tai vaikka PowerPoint-esityksiä varten.

Nosta viihdenautinto uudelle tasolle

Kaikki elokuvien ja musiikin ystävät tietävät, kuinka paljon katselu- ja kuunteluelämykseen vaikuttaa se, millaisilla laitteilla toimitaan. Hienoilla efekteillä viimeistely elokuva on huomattavasti vaikuttavampi isolta näytöltä kuin pienestä putkitelkkarista katsottuna. Myös oman lempimusiikin kaikki vivahteet pääsevät oikeuksiinsa kunnon kaiuttimista kuunneltuna.

Laadukkaalla ja hyvin toteutetulla kotiteatterilaitteistolla viihdenautinnot saadaan nostettua seuraavalle tasolle. Kotien lisäksi audiovisuaaliset laitteistot sopivat mainiosti nuorisotiloihin, hoivakoteihin ja kaikkiin muihinkin tiloihin, joihin ihmiset kokoontuvat viihtymään.

Räätälöimme kotiteatterikokonaisuudet aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kokonaisuus voi muodostua esimerkiksi korkealaatuisesta Full HD- tai 4K-videotykistä, kotiteatterisarjasta kaiuttimineen ja Bluray-soittimesta. Toimitamme kaikki tarvittavat laitteet ja asennamme ne siististi paikoilleen täydellisesti yhteensopivaksi kokonaisuudeksi.

Kotiteatterilaitteisto hoivakotiin

Elokuussa 2016 asensimme laukaalaiseen hoivakoti Sarahoviin AV-laitteistot asukkaiden yhteisiin tiloihin sekä henkilökunnan kokoustilaan. Hoivakodille oli pyydetty tarjous laitteiston asennuksesta toiseltakin toimijalta, mutta meidät valittiin työn toteuttajaksi nopean vasteaikamme ja paikallisuutemme ansiosta.

Toiveena asennusten suhteen oli siisteys, johon kiinnitämmekin huomiota kaikissa asennuksissa. Johdot laitteista kaiuttimille saatiin nätisti piiloon ja päätelaitteet piilotettiin kaappeihin. Lopputulos oli hyvin siisti ja sopi hoivakodin rauhalliseen tunnelmaan.

Kotiteatterin ansiosta hoivakodin asukkaat ovat nyt päässeet yhdessä nauttimaan musiikista ja katselemaan vanhoja elokuvia. Kokoustilan laitteistoa ei vielä ole ehditty käyttää, mutta esimerkiksi henkilökunnan palavereissa tai koulutuksissa se tulee olemaan erittäin toimiva.

20160920_122723 20160920_122141

Suunnitellaanko sinullekin kotiteatteri?

Meiltä saat asiantuntevaa apua kokonaisuuden suunnitteluun, laadukkaat ja yhteensopivat laitteet sekä siistin asennuksen.

» Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!