Antennijärjestelmä kuntoon remontin yhteydessä

Talon remonttien yhteydessä kannattaa panostaa myös antennijärjestelmän päivittämiseen toimivaksi ja nykyajan tarpeita vastaavaksi. Miten olisi varta vasten suunniteltu tv-huone?

Panosta asumismukavuuteen myös antennisysteemin suhteen

Kun talossa tehdään peruskorjausta tai muuta perusteellista remonttia, on viisasta miettiä samalla antennisysteemin uudistamisen tarvetta. Yhdellä kertaa tehtynä esimerkiksi talon jakoverkon uusiminen tai päivittäminen onnistuu helpommin ja edullisemmin.

Remontin tarkoitus on yleensä lisätä asumismukavuutta, ja toimiva antennijärjestelmä on tänä päivänä hyvin tärkeä osa sitä. Vanhojen antenniverkkojen kapasiteetti ei riitä esimerkiksi nykyään käytettäviin laajakaistayhteyksiin, jolloin yhteys pätkii ja aiheuttaa harmaita hiuksia.

Kattoremontin yhteydessä taas antennin paikka voi olla syytä miettiä uusiksi. Vanhoissa taloissa antenni on usein kiinnitetty savupiippuun, mikä ei nykyään enää ole suositeltavaa. Joka tapauksessa antenni joudutaan irrottamaan kattoremontin ajaksi.

Oli kyse sitten kattoremontista tai peruskorjauksesta, on hyvä pyytää antenniasennuksen asiantuntija mukaan arvioimaan, miten antennijärjestelmä saadaan remontin yhteydesssä ajan tasalle ja paremmin talon asukkaiden tarpeita vastaavaksi.

Antennirasiat joka huoneeseen

Taloa remontoitaessa huoneiden käyttötarkoitus voi muuttua, jolloin vanhat jakoverkon pisteet eivät enää toimikaan tarkoituksenmukaisesti. Yleisesti ottaen joka huoneeseen olisi nykyaikana järkevää laittaa antennirasia.

Tarvittavien lisäpisteiden tekeminen on fiksua hoitaa osana muuta remonttia. Silloin lopputuloksesta saadaan siisti ja viimeistelty, eikä ihan heti ole tarvetta uusillle remonteille. Tarvittaessa jakoverkon muutostöissä voidaan käyttää erilaisia koteloita ja listoituksia, jotka sulautuvat huomaamattomasti talon sisustukseen.

Kun nyt kerran olet remontoimassa, niin mitäpä, jos rakennettaisiinkin ihan oikea tv-huone? Viimeisen päälle mietityillä ratkaisuilla tilasta saadaan viihde-elektroniikan keidas, josta työkaverit ja naapurit saavat hyvällä syyllä olla kateellisia.

Soita Antennimiehelle, niin suunnitellaan yhdessä juuri taloosi sopivat antenniratkaisut!