Tv-antennit ja päivitykset

Digi-tv- ja HD-antenneilla tv-palvelut saadaan edullisesti käyttöön. Päivitysten avulla television kanavatarjonnasta pystytään ottamaan kaikki irti.

Kanavapäivitykset ja korjaukset

Kun kanavavalikoimaan tulee muutoksia, päivitykset auttavat saamaan kaikki palvelut käyttöön. Päivitysten lisäksi saatetaan tarvita myös antennilisäyksiä.

Tutustu palveluun

Tv-verkon saneeraukset 

Kun talo vanhenee, myös antennit ja johdot vanhenevat. Nykyaikaisen tekniikan avulla kuvanlaatua voidaan parantaa huomattavasti.

Tutustu palveluun

HD-päivitykset

HD-teräväpiirtolähetysten myötä kanavatarjonta laajenee ja kuvanlaatu on huomattavasti parempi. Teräväpiirtolähetykset voivat lähettää jopa viisi kertaa laadukkaampaa kuvaa!

Tutustu palveluun

Digi-tv- ja HD-antennit

Digi-tv- ja HD-antenneilla tv-palvelut saadaan edullisesti käyttöön. Kutsu Antennimies varmistamaan, että laajan kanavatarjonnan hyödyt ovat ulottuvillasi.

Tutustu palveluun

Tv-antennit vaivattomasti kokonaispalveluna

Lähdemme liikkeelle palveluiden saatavuuden selvityksestä. Niistä asiakas voi valita palvelut, joita haluaa käyttöönsä – eli kanavat, joita haluaa tv:stä katsoa.

Suunnittelemme antennijärjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa toimivaksi ja nykyisiä sekä tulevia tarpeita vastaavaksi. Otamme huomioon asiakkaan toiveet niin hyvin kuin mahdollista.

Taloyhtiöiden antennijärjestelmien remonteissa tärkeää on pitää asukkaat ajan tasalla töiden etenemisestä. Tiedotamme heille asennustöiden eri vaiheista kirjallisesti, ja annamme ohjeistuksen uuden järjestelmän käyttöön. Ongelmatilanteissa saat asentajiimme yhteyden helposti ja tarvittavat korjaukset tehdään erittäin nopeasti.

Toteutamme antennien asennuksen vaivattomasti kokonaispalveluna aina laitteiden toimittamisesta asennukseen ja käytön opastukseen asti. Pidämme asiakkaan ajan tasalla koko prosessin ajan. Lopuksi varmistamme aina, että asentamamme ratkaisu myös toimii.

Ota yhteyttä!

   Ari Flyktman

              Yrittäjä

0400 641 928

Kuinka saada netti nopeammaksi haja-asutusalueella

Kokosimme oppaan muotoon Antennimiehen parhaat konstit mobiiliverkon optimointiin.

Lataa ilmainen opas

Lataa ilmainen opas

Kun TV ei näy – antenniopas kuluttajille.

Lataa ilmainen opas