Antenniasennukset uusiin taloihin ja remonttikohteisiin

Asennamme antennit tv:tä ja internetyhteyksiä varten niin pieniin kuin suuriinkin taloihin. Meiltä saat palvelut aina räätälöitynä tarpeesi mukaan sisältäen laitetoimitukset, asennukset ja toimivuuden testaamisen.

Laajakaista-antennit

Kun kanavavalikoimaan tulee muutoksia, päivitykset auttavat saamaan kaikki palvelut käyttöön. Päivitysten lisäksi saatetaan tarvita myös antennilisäyksiä.

Tutustu palveluun

Tv-antennit ja päivitykset

Digi-tv- ja HD-antenneilla tv-palvelut saadaan edullisesti käyttöön. Päivitysten avulla television kanavatarjonnasta pystytään ottamaan kaikki irti.

Tutustu palveluun

4G- ja 5G-antennit

Asennamme 4G- ja 5G LTE -laajakaista-antennit koteihin ja liiketiloihin. 4G- tai 5G LTE-yhteyden avulla tiedonsiirto on nopeaa ja tehokasta.

Tutustu palveluun

Antenniasennus uuteen kotiin

Uuden kodin antennit kannattaa suunnitella jo rakennusvaiheessa niin, että ne antavat hyvät valmiudet tv:n ja internetyhteyksien käyttöön myös tulevaisuudessa. Pyydä Antennimies apuun!

Antenniasennus omakotitaloihin ja kesämökeille

Antennien täytyy toimia, oltiin sitten kotona tai mökillä. Me löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat tavat jokaisen kohteen antenniasennusten toteuttamiseen.

Antennimies tuo terävän TV-kuvan taloon kuin taloon. Asennamme toimivat antenniratkaisut uudiskohteisiin, niin omakotitaloihin kuin mökeillekin.

Pientalon antennijärjestelmään kuuluu antennien lisäksi vahvistin, tähtimäinen jakoverkko sekä tarvittava määrä antennirasioita. Yhdessä suunnitellen antennijärjestelmä saadaan toteutettua mahdollisimman toimivaksi niin, että se palvelee talon asukkaita pitkään.

Antenniasennus remontin yhteydessä

Antenniasiantuntijan mukanaolo rakennusten remontointivaiheessa säästää monelta ongelmalta jälkeenpäin. Kun seinät uusitaan, kannattaa samalla miettiä myös johtojen ja rasioiden paikat.

Kaikenlaisten rakennusten remonttien yhteydessä on järkevää käydä läpi antennijärjestelmän kunto. Remontointivaiheessa on hyvä olla mukana joku, joka tietää, miten paljon antenni- ja laajakaistapisteitä pitää lisätä.

Tässä vaiheessa lisäpisteitä huoneiston sisäverkkoon on kaikkein helpointa ja edullisinta tehdä. Vanhojen antennien uusiminen, johdotukset ja uusien rasioiden lisääminen ovatkin usein tarpeen.

Antenniasennus vaivattomasti kokonaispalveluna

Aluksi lähdemme liikkeelle palveluiden saatavuuden selvityksestä. Niistä asiakas voi valita palvelut, joita haluaa käyttöönsä – eli kanavat, joita haluaa tv:stä katsoa.

Suunnittelemme antennijärjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa toimivaksi ja nykyisiä sekä tulevia tarpeita vastaavaksi. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet niin hyvin kuin mahdollista.

Taloyhtiöiden antennijärjestelmien remonteissa tärkeää on pitää asukkaat ajan tasalla töiden etenemisestä. Tiedotamme heille asennustöiden eri vaiheista kirjallisesti, ja annamme ohjeistuksen uuden järjestelmän käyttöön. Ongelmatilanteissa saat asentajiimme yhteyden helposti ja tarvittavat korjaukset tehdään erittäin nopeasti.

Toteutamme antennien asennuksen vaivattomasti kokonaispalveluna aina laitteiden toimittamisesta asennukseen ja käytön opastukseen asti. Otamme huomioon asiakkaan toiveet esimerkiksi siinä, miten johdot saadaan vedettyä mahdollisimman tyylikkäästi. Pidämme asiakkaan ajan tasalla koko prosessin ajan. Lopuksi varmistamme aina, että asentamamme ratkaisu myös toimii.

» Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä!

   Ari Flyktman

              Yrittäjä

0400 641 928

Kuinka saada netti nopeammaksi haja-asutusalueella

Kokosimme oppaan muotoon Antennimiehen parhaat konstit mobiiliverkon optimointiin.

Lataa ilmainen opas

Lataa ilmainen opas

Kun TV ei näy – antenniopas kuluttajille.

Lataa ilmainen opas