Varmista täysimittainen tv-tarjonta taloyhtiössäsi

Talven aikana tapahtuviin kanavamuutoksiin on viisasta varautua taloyhtiöissä hyvissä ajoin. Kun antennijärjestelmän kunnostuksen ja laitehankintojen tarve kartoitetaan ajoissa, asukkaat eivät turhaan kärsi katkoista tv-lähetyksissä ja isännöitsijäkin säästyy muutamalta harmaalta hiukselta.

Laki velvoittaa taloyhtiöt huolehtimaan tv:n näkyvyydestä

Antennijärjestelmän ajantasaisuus mahdollistaa uusien tv-palveluiden vastaanottamisen sekä paremman kuvanlaadun. Taloyhtiön asukkaille se on nykyaikana osa laadukkaita asumisolosuhteita kuten toimiva lämmitys tai katkoton vedentulokin.

Nykyisen lain mukaan taloyhtiöt ovat velvollisia järjestämään asukkailleen HD-kanavien saatavuuden. Kanavien on oltava näkyvissä, jos yksikin talon asukkaista niin haluaa. Asukkaiden kannattaa siis myös olla aktiivisia tässä asiassa ja keskustella aiheesta isännöitsijän kanssa.

Antenniasioissa ennakointi on viisasta

Jos apua tilataan vasta, kun tv-kuva häviää näkyvistä, ollaan pahasti myöhässä. Talven aikana asennustöissä riittää kiirettä, joten paras tapa varmistaa oman taloyhtiön tv-kanavien näkyvyys on ennakoida.

Ajoissa tehdyn kartoituksen avulla pystymme suunnittelemaan ja aikatauluttamaan talven aikana tarvittavat toimenpiteet, jotta taloyhtiön asukkaat saavat kaikki tv-kanavat käyttöönsä katkoitta. Näin taloyhtiössänne on myös aikaa keskustella asioista etukäteen.

Kun katsomme antennitekniikan kuntoon ennen talvea, pystymme talvella kanavamuutosten tullessa tekemään tarvittavat viimeistelyt nopeasti. Ne voitte jättää Antennimiehen huoleksi ja luottaa siihen, että kaikki hoituu ja kanavat näkyvät.

Älä jää pimentoon, vaan kutsu Antennimies jo nyt tarkastuskäynnille taloyhtiöösi!