Nousevatko taloyhtiösi kulut liikaa? – Selvää säästöä Oma-Antenni-palvelulla

Oma-Antenni on kustannustehokas ja eri tekniikoista riippumaton ratkaisu taloyhtiöiden tv-tarjontaan. Oma-Antennin hankinta- ja asennuskustannukset kuolettuvat alle vuodessa. Tämän jälkeen säästät Oma-Antenni-palvelulla riihikuivaa rahaa. Oma-Antennin avulla taloyhtiösi asukkaat pystyvät katsomaan yli 20 ilmaista kanavaa. Lisäksi tarjolla on kymmeniä maksukanavia sekä HD-tasoisia katseluelämyksiä.

 

Asennustyöt nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti

Meillä palvelu pelaa – ei pitkiä jonotusaikoja! Asentajamme ovat helposti tavoitettavissa puhelimitse ja palvelevat asiantuntevasti kaikkina arkipäivinä.

Oma-Antenni-paketin asentaminen käyttövalmiiksi vie vain 1–2 päivää, riippuen kohteesta. Tiedotamme asukkaita asennuksen vaiheista ja kestosta sekä jätämme paikat tip top -kuntoon asennuksen jälkeen.

 

Pidä taloyhtiösi kulut kurissa ja säästä tuntuvasti!

Oma-Antennin käyttö on edullista, koska n. 2 000 € asennus- ja hankintakustannusten lisäksi se ei vaadi erillisiä liittymis- tai kuukausimaksuja. Näin yhtiövastike pysyy kurissa ja asukkaat tyytyväisinä. Ainoastaan asukkaiden mahdollisesti erikseen tilaamat maksulliset tv-kanavat ja muut lisäpalvelut tuovat lisäkustannuksia.

Esimerkkilaskelma:

Laskelma pohjautuu kaapeli-tv:n oletettuun kuukausimaksuun 6 €/kk. Jos taloyhtiössä on yhteensä 50 huoneistoa, niin tällöin kaapeli-tv:n vuotuiset käyttömaksut ovat 3600 €. Oma-Antenni-palvelun asennus puolestaan maksaa n. 2 000 €, jonka päälle ei tule ylimääräisiä käyttömaksuja. Oma-Antennista saatavat säästöt kuvattu alla diagrammina.

Sijoitus maksaa itsensä takaisin siis jopa alle vuodessa. 10 vuoden aikana säästöjä voi kertyä jopa 16 000 €.

Esimerkkilaskelma 2:

Jos kaapeli-tv:n kustannukset ovat 4 €/kk/huoneisto, tekee se 50 huoneistolla 2 400 € vuodessa. Lisäksi kaapeli-tv:tä avattaessa avausmaksu voi olla tuhansia, eli jo ensimmäisen vuoden kustannukset ovat kalliimmat kuin Oma-Antenni. Oma-Antenni-paketin asennus käyttövalmiiksi maksaa n. 2 000 €, jonka päälle ei tule ylimääräisiä käyttömaksuja. Mahdolliset maksulliset lisäkanavat ja palvelut kustantaa kukin itse. Näin taloyhtiön kollektiiviset kustannukset pienenevät periaatteella ”se maksaa, joka käyttää”.

 

Oma-Antenni kotitalouksille

Oma-Antenni on ehdottomasti halvin ja helpoin ratkaisu tv-kuvan vastaanottoon. Se on hyvä sijoitus kotiin ja mökille.

Laskelmaesimerkki: 700 €:n asennuskulut viidelle vuodelle jaettuna ovat 140 €/vuosi tai 38 snt/päivä.

Oma-Antenni on toimivin vaihtoehto, jos asut alueella, jossa kaapeli-tv:tä ei ole saatavilla. Oma-Antenni toimii moitteettomasti esimerkiksi kaapelirikon sattuessa, koska netti ja tv eivät ole sidottuja samaan toimituskanavaan. Oma-Antenni tuo myös enemmän vaihtoehtoja internet-yhteyden valintaan riippuen käytettävissä olevasta tekniikasta (Mokkula, ADSL).

 

Oma-Antenni helposti ja nopeasti käyttöön

  1. Soita tai laita sähköpostia Antennimiehelle ja tee tilaus.
  2. Antennimies tulee taloyhtiöösi asentamaan antennipalvelut. Asukkaille tiedotetaan ennen toteutusta, sen aikana sekä muutoksen jälkeen jokaiseen talouteen jaettavilla tiedotteilla. Tarvitsemme vain avaimen asennuskohteen tiloihin.
  3. Siirtymäajaksi antenni ja laajakaistat sekä valtaosa kaapelipalveluista toimivat tarvittaessa samaan aikaan (= helppo siirtymäaika).
  4. Solmittuanne ylläpito- ja huolto-sopimuksen Antennimies käy vuosittain tarkastamassa antennilaitteiston kunnon ja laatii siitä raportin sekä auttaa kaikissa ongelmatilanteissa.
  5. Sopimusasiakkaille tarjotaan huolto- ja muut oheispalvelut sopimushinnoin.
  6. Antennimies toimittaa lisäksi valvontalaitteita; kameroita, murtohälyttimiä, liikeilmaisimia ja erilaisia kiinteistötekniikan hälytyssiirtoja.

Kutsu ammattitaitoiset Antennimiehet kylään, tee tilaus ja katsot mitä haluat. Vieläpä edullisesti! Löydät yhteystietomme täältä.