Ota täysi hyöty kiinteistösi antenniverkon tv-palveluista

Antennitelevisio perustuu kahden rinnakkaisen antenniverkon kapasiteettiin, ja tarjolla on paljon kanavia sekä vapaassa katselussa että maksu-tv:ssä. Myös teräväpiirto- eli HD-kanavia on lähes koko Suomessa yhä enemmän.

Jotta taloyhtiö pystyy vastaanottamaan kaikki tv-tarjonnan hyödyt, kannattaa antennimaston kunto tarkistaa ja päivittää antennijärjestelmä kahden antenniverkon vastaanottoon. Antennimies tekee kaikki muutokset määräysten mukaisesti ja ammattitaitoisesti.

Koko kanavatarjonta käyttöön

Pyydä Antennimies varmistamaan, että kiinteistösi antennijärjestelmä on ajan tasalla ja että asukkaat saavat tv-tarjonnan käyttöönsä täysimittaisesti ja häiriöittä. Kanavanippu on ehkä syytä ohjelmoida uudelleen, antenneja saatetaan tarvita lisää ja vahvistin voi olla päivityksen tarpeessa. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sujuvana kokonaisuutena.

Hoidamme päivityksistä tiedottamisen taloyhtiön asukkaille kirjallisesti ja annamme ohjeet uuden kanavatarjonnan hyödyntämiseen. Ongelmatilanteissa asentajiimme saa yhteyden helposti ja tarvittavat korjaukset tehdään erittäin nopeasti.

Kun kanavapäivitykset ja korjaukset ovat ajankohtaisia, pyydä avuksi Antennimies!