Hyvä tv-kuva sateisten päivien varalle

Älä anna syksyn säiden pilata tv-elämystäsi! Laita antennijärjestelmät hyvissä ajoin kuntoon, niin voit marraskuun pimeinä iltoina nauttia häiriöittä kirkkaasta tv-kuvasta.

Onko tv-elämyksesi hermolepoa vai niiden menetystä?

Syksyn tullessa ja iltojen pimetessä on mukavaa viettää rauhallisia koti-iltoja. Vain sinä, sohva ja kaukosäädin – todellista hermolepoa ja akkujen lataamista aktiivisen kesäkauden jälkeen.

Kannat keittiön puolelta tarkkaan valitun kokoelman leffaevästä ja asetut suosikkinurkkaasi sohvalle. Sitten vain telkkari auki ja oikeaa kanavaa etsimään. Kohta se koko viikon odottamasi elokuva jo alkaakin.

Vaan eipäs alakaan. Alkaa kuvan ärsyttävä pätkiminen ilman ääntä. Ja turhauttava johtojen tarkisteleminen, joka ei kuitenkaan auta mitään. Olisi pitänyt tarkistuttaa antennit jo kesällä, kun ne ensimmäisen kerran temppuilivat.

Kosteus lisää antennijärjestelmien ongelmia

Syksyn kosteus saa usein aikaan sen, että antennijärjestelmät alkavat reistailla. Tv-signaali myös vaimenee sateella. Jos ongelmia on ollut jo aiemmin, ne yleensä pahenevat kostealla säällä.

Toisaalta taas syksy on parasta aikaa tv:n katseluun, kun säät eivät houkuttele uloskaan. Siksi tässä vaiheessa on viisasta panostaa omaan viihtyvyyteensä pitkän ja pimeän syksyn aikana toimimalla jo nyt.

Jos haluat varmistaa katkottoman tv-signaalin ja rentouttavat illat sinun ja tv:n kesken, ota yhteyttä Antennimieheen!