Tallentava valvontajärjestelmä teollisuusalan yritykselle

Antennimiehen asentama tallentava valvontajärjestelmä pitää huolen siitä, että Optimarcin toimitilat ovat turvassa mahdollisilta murtautujilta.

Tarvetta murtovalvonnalle

Muuramessa toimivassa Optimarc Oy:ssä haluttiin viime syksynä lisätä panostusta turvallisuusasioihin uusimalla yrityksen valvontajärjestelmä.

”Muuramen teollisuusalue on syrjässä eikä alueella ole yöllä valoja, joten halusimme varmistaa, ettei kukaan pääse murtautumaan tiloihin tai varastamaan mitään”, perustelee Optimarcin toimitusjohtaja tarvetta valvontaratkaisulle.

”Koska en itse ole perehtynyt tällaisiin teknisiin ratkaisuihin, minulle oli tärkeää, että työn tekee osaava ammattilainen.”

”Asentajat tiesivät, mitä tekivät”

Antennimies päivitti kohteen kameravalvontaratkaisua ja asensi mm. uuden kameran sekä tallentavan valvontajärjestelmän. Optimarcilla oltiin tyytyväisiä koko urakan toteutukseen.

”Hommat tapahtuivat ja asentajat tiesivät, mitä tekivät. Yksi osa jouduttiin kerran vaihtamaan, mutta se meni takuuseen ja Antennimiehen asentajat tulivat tekemään vaihdon saman tien”, Optimarcin toimitusjohtaja kertoo.

”Koko projekti sujui kaiken kaikkiaan hyvin. Palvelu oli ystävällistä ja työntekijät ammattitaitoisia. Voin suositella Antennimiestä muillekin!”

Optimarc