Ovatko kesämökkisi antennit kesäterässä?

Kesämökillä voi ottaa vähän rennommin, mutta mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Hyväkuntoiset, oikein suunnatut antennit tekevät mökkilomasta huomattavasti nautittavamman.

Toimiva antenniratkaisu jokaiselle mökille

Mökkimaastossa olosuhteet tv-antenniratkaisujen kannalta ovat usein haastavammat kuin kaupunkiympäristössä. Asiantunteva asentaja saa kuitenkin mökilläkin aikaan hyvän lopputuloksen päivittämällä antennit tehokkaammiksi, sijoittamalla ne oikealle paikalle ja suuntaamalla ne oikein.

Jos mökki sijaitsee kaukana tv-asemasta, saatetaan tarvita mastovahvistinta signaalin tehostamiseksi. Jos taas maasto mökin lähellä on mäkinen, voidaan mastoputki ja antenni sijoittaa vaikka mäen päälle. Lähes jokaiselle mökille löydetään ratkaisu, jonka avulla tv-kuva saadaan näkymään kunnolla.

Mökilläkin voi nauttia tv-tarjonnasta

Lomalla on kerrankin aikaa katsoa telkkaria myöhään yöhön kaikessa rauhassa, uppoutua laatuelokuvien tunnelmiin ja seurata kesän suosikkisarjoja. Mökilläkään ei tarvitse tinkiä tästä, sillä oikeanlaisilla ja oikein asennetuilla antenneilla tv-kuva ja kanavat saadaan näkymään yhtä hyvin kuin kotonakin.

Kesämökille on mahdollista hankkia myös maksukanavia tai asentaa satelliittiantenni, jolloin tavallisestakin mökistä voi muodostua varsinainen elokuvateatteri luonnon helmassa.

Nettiyhteydelle on käyttöä myös mökillä

Vaikka mökillä onkin mukava rauhoittua omiin oloihinsa, mahdollisuudesta pitää yhteyttä ulkomaailmaan tuskin on haittaa. Saatat haluta seurata sähköpostiasi tai pysyä ajan tasalla lähiseudun tapahtumista, ja silloin toimiva nettiyhteys helpottaa elämää kummasti myös mökkimaisemissa.

Ulkoisen antennin avulla matkapuhelinverkon signaalia saadaan vahvistettua niin, että netin käyttö onnistuu tehokkaasti. Reitittimellä nettiyhteys voidaan jakaa useallekin laitteelle.

Jos nettiä ei edellä mainituilla tavoilla saada mökillä toimimaan, voidaan avuksi ottaa satelliitti-internet. Sen kautta nopea laajakaistayhteys saadaan käytännössä minne tahansa.

Kun internetyhteydet mökillä ovat kunnossa, on mahdollista jatkaa kesää vaikka tekemällä etätyötä laiturilta käsin. Myös nuorison viihtyvyyttä nettiyhteys lisää varmasti.

Pyydä Antennimies selvittämään, miten kesämökkisi tv- ja internetasiat saadaan päivitettyä haluamallesi tasolle!