Oma-Antenniin siirtymisellä säästöjä taloyhtiölle

Laukaalainen As Oy Laukaantie 3 otti käyttöönsä Antennimiehen Oma-Antenni yhteisantennipalvelun ja pääsi eroon kalliista kaapelitelevisiomaksuista.

Yhteisantenni on kustannustehokas ratkaisu

Laukaassa sijaitsevassa 24 huoneiston kerrostaloyhtiö As Oy Laukaantie 3:ssa päätettiin vuonna 2017 siirtyä yhteisantennijärjestelmään. Aiemmin käytössä olleen kaapeli-tv:n kustannukset alkoivat olla turhan korkeat ja toisaalta taloyhtiössä tiedettiin, että yhteisantenni on kustannustehokkaampi ratkaisu.

”Taloyhtiössä tiedostettiin, että yhteisantenni on varsin toimiva vaihtoehto ja että myös antennin kautta saa kiitettävän määrän kanavia näkymään. Lisäksi viereisessä kerrostalossa oli menty koko sen historian ajan antennilla ja sitäkin kautta siirtyminen antenniin oli helppo päätös”, taustoittaa taloyhtiön isännöitsijänä toiminut Erja Moisio.

”Kun päätös siirtymisestä yhteisantennijärjestelmään oli tehty, pyydettiin eri toimijoilta tarjouksia ja tarjousten perusteella taloyhtiö kokouksessaan päätti hyväksyä Antennimiehen tarjouksen.”

Antennimies pysyy aikataulussa

Antennimies asensi As Oy Laukaantie 3:een Oma-Antenni-yhteisantennijärjestelmän ja uusi samalla myös koko talon jakoverkon. Moisio kiittelee Antennimiestä työn toteutuksesta.

”Työ sujui Antennimieheltä todella hyvin – toteutus pysyi aikataulussaan ja asioista tiedotettiin selkeästi. Erityisesti voisi vielä antaa kiitosta projektin jälkihoidolle. Jos asukkailta oli syystä tai toisesta kanavia hukassa, niin Antennimies auttoi ja hoiti asiat kuntoon.”

”Oma-Antenniin siirtymisen jälkeen asukkailta ei ole tullut valituksia, mikä kertoo yleensä siitä, että asiat ovat hyvin. Säästöthän tässä oli taloyhtiön kannalta se suurin hyöty, mutta samalla kertaa tehty sisäverkon uusiminen paransi myös signaalin laatua kauttaaltaan”, Moisio toteaa.

Antennimiestä voi suositella eteenpäinkin

”Antennimieheltä ei jää hommat tekemättä tai roikkumaan, vaan he vievät todella hyvin hankkeet läpi jälkitoimenpiteineen, mistä tulee iso plussa. Voinkin suositella Antennimiestä myös muille taloyhtiölle”, Moisio toteaa.

Isännöitsijä Erja Moisio