Kerrostalojen isännöitsijä arvostaa luotettavaa antennipalvelua

Jyväskylän Yrityskonsulttien isännöimissä kerrostaloissa apua antenniverkon ongelmiin ei tarvitse odotella pitkään. Antennimies on vastannut siitä jo melkein kokonaisen vuosikymmenen verran.

Antenniverkon huoltoa ja ylläpitoa

Jo lähes 10 vuoden ajan Antennimies on huolehtinut erilaisista antenniverkkoihin liittyvistä huolto- ja ylläpitotöistä Ari Tikkasen isännöimissä kerrostaloyhtiöissä Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy:llä.

”Antennimies on tehnyt moniin taloyhtiöihimme antenniverkkojen saneerauksia, samoin kuin vikoihin liittyviä yksittäisiä korjauskeikkojakin. Antennijärjestelmiä on laitettu nykyajan vaatimusten tasolle”, kertoo Tikkanen.

Luotettavaa palvelua lyhyellä viiveellä

Vuosien ajan jatkunut yhteistyö kertoo siitä, että palvelu on vastannut odotuksia. Tikkanen on ollut erityisen tyytyväinen Antennimiehen luotettavuuteen ja hyvään informointiin.

”Lopputulos on aina ollut odotusten mukainen. Antennimies on tehnyt, mitä on luvannut, ja työt on hoidettu loppuun asti. Mikä tärkeintä, asiakas on aina pidetty ajan tasalla kertomalla, missä mennään. Jos joku homma jää kesken, on tiedotettu, milloin se taas jatkuu”, Tikkanen perustelee.

”Antennimiehen reagointinopeus on myös erittäin hyvä. Kun olen tarvinnut johonkin ongelmaan apua, on heti kerrottu, milloin homma tapahtuu. Viive pyynnöstä toteutukseen on lyhyt.”

Kevään 2016 HD-päivitykset

Keväällä 2016 Antennimies vastasi Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy:n taloyhtiöiden HD-päivitysten teosta. Koko maassa tapahtuneiden taajuusmuutosten vaatimat päivitykset suunniteltiin hyvin jo ennakkoon.

”Antennimies teki päivitykset noin 30:een isännöimäämme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöön. Koko prosessi oli hyvin hallinnassa: ensin kartoitettiin kohteet, sitten arvioitiin jokaisen kohteen tarpeet ja tehtiin esitys toteutusaikataulusta”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Vanhainen.

”Prosessi sujui Antennimieheltä todella mallikkaasti ja oli kokonaisvaltaisesti heidän hallinnassaan. Työt tehtiin hyvin kustannustehokkaasti”, Vanhainen jatkaa.

”Olemme saaneet myös asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta Antennimiehestä. He tekevät sovitut työt täsmällisesti, saapuvat sovittuun aikaan sekä tiedottavat toimenpiteistä ja mahdollisista poikkeamista selkeästi ja asiallisesti.”

Isännöitsijä Ari Tikkanen ja toimitusjohtaja Pasi Vanhainen