Antenniverkon uusiminen kerrostaloyhtiöissä Mattilanpellossa

Antennimies uusi kolmen Jyväskylän Mattilanpellossa sijaitsevan kerrostalon antenniverkon nykyaikaiseen kuntoon, jotta asukkaat saavat taas katsella televisioitaan ilman kuvan pikselöitymistä.

Tv-verkon kaapelit ja rasiat uusiksi

Kari Fagerholmin isännöimien, Mattilanpellossa sijaitsevien kerrostalojen asukkailla oli ongelmia netin käytössä sekä tv:n kuvanlaadussa. Apuun pyydettiin Antennimies, joka kaapeloi kerrostalojen tv-verkot uudestaan, uusi sisäverkon rasiat ja lisäsi välijohtoja asuntoihin.

“Halusimme tv-asiat kuntoon, sillä ne ovat nykyihmisille osa tärkeitä perustoimintoja. Antennimiehen valitsin, koska olin kuullut heistä kehuja kollegaltani. Valinta osoittautuikin hyväksi”, toteaa Fagerholm.

Tyytyväiset asukkaat, tyytyväinen isännöitsijä

Fagerholm on kaikin puolin tyytyväinen Antennimiehen palveluun ja työn lopputulokseen.

”Työntekijät olivat palvelualttiita ja kaikki hoidettiin hyvin. Jos oli tarvetta reklamaatioille, asiat laitettiin nopeasti kuntoon. Nyt pikselöintiongelmat ovat hävinneet. Talojen asukkailta ei ole tullut palautetta antenniasioista, mikä on yleensä sen merkki, että kaikki ovat tyytyväisiä”, Fagerholm kertoo kokemuksen äänellä.

”Kun jatkossa tarvitsen antenniasennuspalveluita, on helppo palata taas Antennimiehen pariin. Miksipä hyvää vaihtaisi.”

Kari Fagerholm, isännöitsijä