Antennimiehen vakioasiakas arvostaa täsmällistä palvelua antennien asennuksessa

Martti Jaakonmäki on yksi Antennimiehen pitkäaikaisista asiakkaista. Hänelle on vuosien varrella asennettu antennit jo viiteen eri rakennukseen.

Onnistuneita antenniasennuksia jo 7 vuoden ajalta

Martti Jaakonmäki asioi Antennimiehen kanssa ensimmäisen kerran jo seitsemän vuotta sitten.

”Ensimmäisestä projektista lähtien minulle jäi tosi hyvä mielikuva Antennimiehen palvelusta kokonaisuutena. Yhteistyö on toiminut hyvin, eikä koskaan ole tarvinnut puuttua mihinkään”, kertoo Jaakonmäki.

Antennimies on asentanut yhteensä viiteen Jaakonmäen omistamaan kohteeseen: yhteen uudisomakotitaloon, kolmeen remontoitavaan omakotitaloon ja viimeisimmäksi mökille huhtikuussa 2015.

Hyvä palvelu ja pitävät aikataulut

Jaakonmäelle tärkeimmät syyt pysymiseen Antennimiehen asiakkaana vuodesta toiseen ovat hyvä palvelu, huolellinen toteutus ja toimiva lopputulos.

”Olen saanut täsmällistä, huolellista ja hyvää palvelua. Lopputulos on aina ollut siisti ja täysin toimiva”, sanoo Jaakonmäki.

Erityisen tyytyväinen Jaakonmäki on ollut siihen, miten aikatauluista on pidetty kiinni.

”Se, mistä henkilökohtaisesti olen Antennimiehen palvelussa tykännyt, on aikataulut ja niistä sopiminen. Jos joku muutos on tullut, siitä on aina tullut tieto. Kun sovitaan jotain, se pitää – tai muutoksesta ilmoitetaan. Ei ole tarvinnut arvailla, missä mennään.”

Martti Jaakonmäki