Antenniasennuksen luottokumppani

Jyväskylän Kiinteistöpalvelussa työskentelevän Raimo Nivalan ja Antennimiehen pitkän yhteistyön salaisuus ovat vuosien aikana syntynyt luottamus ja joustava, henkilökohtainen palvelu.

Taustalla kymmenen vuoden yhteistyö

10 vuoden ajan isännöintiä tehnyt Raimo Nivala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy:stä on käyttänyt Antennimiehen palveluita koko isännöintiuransa ajan. Vuosien aikana yhteistyö Antennimiehen Ari Flyktmanin kanssa on hioutunut hyvin toimivaksi.

”Minun ei tarvitse kuin vähän mainita, niin homma jo hoituu kuin itsestään”, sanoo Raimo Nivala Jyväskylän Kiinteistöpalvelusta.

”Antennimieheltä on saanut alusta asti henkilökohtaista palvelua – ja saa vieläkin, vaikka liiketoiminta on kasvanut. Arin tavoittaa aina puhelimella ja se, mitä on sovittu, on toteutettu heti. Myönteinen kuva syntyi jo alkumetreillä”, Nivala muistelee.

Luottamuksen pitää olla kohdallaan

Nivala pitää luottamusta tärkeimpänä asiana siinä, että yhteistyö Antennimiehen kanssa toimii. Siksi myös tämän kevään taajuusmuutokset menivät oikein joustavasti, vaikka päivitystä vaativia taloyhtiöitä oli kymmeniä.

”Kun tulee uusia asioita kuten HD-lähetykset, niin onhan niistä pikkuisen pihalla. Siinä pitää luottaa toimijaan, joka nämä asiat hoitaa”, Nivala toteaa.

”Taajuusmuutoksen aikaan lyhyessä ajassa piti tehdä hirveästi, mutta hyvin Antennimies sai sen sumplittua. Annoin kohdelistan ja kävimme asiat puhelimessa läpi, ja Antennimies toteutti työt sopimuksen mukaan.”

”En edes tiedä, miten Antennimies onnistui tekemään kaiken niin sujuvasti. Toivomukseni oli vain, että televisiokuva ei saa missään vaiheessa hävitä. Asukkaille se tuntuu nykyään olevan jopa tärkeämpi asia kuin vesi tai lämpö”, Nivala vitsailee.

Isännöitsijä Raimo Nivala