Valtakunnallinen isännöintiyritys Antennimiehen asiakkaana

REIM Jyväskylän isännöimissä taloissa taajuusmuutoksista ei aiheutunut turhaa hässäkkää, kun Antennimies huolehti tarvittavista muutostöistä ja tiedottamisesta.

Helppoa ja vaivatonta yhteistyötä

Valtakunnallinen isännöintiyritys REIM aloitti toimintansa Jyväskylässä keväällä 2015. REIM Jyväskylä Oy:n Marko Räikköselle Antennimies oli kuitenkin jo ennestään tuttu useiden vuosien ajalta monenlaisista antenneihin ja televisioihin liittyvistä yhteyksistä.

”Alun perin yhteistyö alkoi kollegoiden suosituksesta noin seitsemän vuotta sitten. Sen jälkeen olen tietenkin todennut Antennimiehen hyväksi ja luotettavaksi toimijaksi”, kertoo Räikkönen.

Räikkönen pitää Antennimiehen palvelussa parhaana helppoutta ja vaivattomuutta.

”Kun jotain tilaa, niin tietää, että se tulee tehtyä, aikataulussa ja nopeasti”, Räikkönen kiteyttää.

Myös taajuusmuutoksista selvittiin kivuttomasti

REIM Jyväskylän isännöimissä noin 30 taloyhtiössä Antennimies hoiti kevään 2016 taajuusmuutosten vaatimat asennus- ja päivitystyöt.

”Taajuusmuutoksista tuli paljon kyselyjä talojen asukkailta. Kun Antennimies huolehti koko asiasta, emme joutuneet vaivaamaan sillä omia päitämme”, Räikkönen sanoo.

”Meidän tehtävänämme oli vain toimittaa talolista, jonka perusteella he antoivat taloyhtiökohtaiset hinnat. He hoitivat kaiken siitä eteenpäin – niin muutostyöt kuin tiedottamisenkin asukkaiden suuntaan. Kaikki hoitui todella kivuttomasti”, Räikkönen kuvailee.

Isännöitsijä Marko Räikkönen