Kameravalvonta

Erilaiset kameravalvonnan ratkaisut tehostavat tuotantoa ja helpottavat vartiointia. Autamme valvontajärjestelmien suunnittelussa, toteutamme ne ammattitaidolla ja neuvomme teitä laitteiden käytössä.

Prosessivalvonta – tarkkaa kuvaa valvomoon ilman viiveitä

Prosessin valvonta on tärkeä osa tuotannon automatisointia. Kun kymmenien tai jopa satojen metrien tuotantolinjaa ajaa yksi mies, on tarkka tilannekuva koko prosessista tarpeen. Ota avuksi Antennimies!

Antennimies auttaa teollisuuslaitoksia saamaan tarkemman näkymän tuotantoon. Järjestämme valvomon näyttökeskuksen ja kuvan niin, että näette tilanteen linjastolla reaaliajassa ja pystytte seuraamaan tarkasti, mitä milläkin koneella tapahtuu.

Kameravalvonta, murtovalvonta ja kulunvalvonta – Antennimies asentaa

Antennimies auttaa myös vartioinnin vaatiman kameravalvonnan järjestämisessä. Tarvitsettepa tallentavaa tai reaaliaikaisesti seurattavaa valvontajärjestelmää, autamme sen suunnittelemisessa ja toteutuksessa.

Valitsemme kanssanne parhaat paikat turvakameroille ja hälytinlaitteistoille, jonka jälkeen hoidamme asennuksen tarkasti. Viimeistelemme työt kouluttamalla teidät laitteiden käyttöön. Asennamme mm. turvakamerat, tallentavat valvontakamerat, murtohälyttimet ja kulunvalvontalaitteistot. Kysy lisää!

Pyydä meidät käymään!

Miten talosi kameravalvonta kannattaisi toteuttaa?

Lähetä meille puhelinnumerosi ja kutsu meidät käymään, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu. Soitamme mahdollisimman nopeasti!

Kiinnostaako hyvä kuva?

Liity postituslistallemme.

Lataa ilmainen opas

Kun TV ei näy – antenniopas kuluttajille.

Lataa ilmainen opas