Antenni uuteen kotiin

Uuden kodin antennit kannattaa suunnitella jo rakennusvaiheessa niin, että ne antavat hyvät valmiudet tv:n ja internetyhteyksien käyttöön myös tulevaisuudessa. Pyydä Antennimies apuun!

Antennit omakotitaloihin ja kesämökeille

Antennimies tuo terävän TV-kuvan taloon kuin taloon. Asennamme toimivat antenniratkaisut uudiskohteisiin, niin omakotitaloihin kuin mökeillekin.

Pientalon antennijärjestelmään kuuluu antennien lisäksi vahvistin, tähtimäinen jakoverkko sekä tarvittava määrä antennirasioita. Yhdessä suunnitellen antennijärjestelmä saadaan toteutettua mahdollisimman toimivaksi niin, että se palvelee talon asukkaita pitkään.

Antennien asennukset vaivattomasti kokonaispalveluna

Aluksi lähdemme liikkeelle palveluiden saatavuuden selvityksestä. Niistä asiakas voi valita palvelut, joita haluaa käyttöönsä – eli kanavat, joita haluaa tv:stä katsoa.

Toteutamme antennien asennuksen vaivattomasti kokonaispalveluna aina laitteiden toimittamisesta asennukseen ja käytön opastukseen asti. Otamme huomioon asiakkaan toiveet esimerkiksi siinä, miten johdot saadaan vedettyä mahdollisimman tyylikkäästi. Pidämme asiakkaan ajan tasalla koko prosessin ajan. Lopuksi varmistamme aina, että asentamamme ratkaisu myös toimii.

Antenni remonttikohteeseen

Antenniasiantuntijan mukanaolo rakennusten remontointivaiheessa säästää monelta ongelmalta jälkeenpäin. Kun seinät uusitaan, kannattaa samalla miettiä myös johtojen ja rasioiden paikat.

Antennit taloyhtiöiden ja omakotitalojen remonttien yhteydessä

Kaikenlaisten rakennusten remonttien yhteydessä on järkevää käydä läpi antennijärjestelmän kunto. Remontointivaiheessa on hyvä olla mukana joku, joka tietää, miten paljon antenni- ja laajakaistapisteitä pitää lisätä.

Tässä vaiheessa lisäpisteitä huoneiston sisäverkkoon on kaikkein helpointa ja edullisinta tehdä. Vanhojen antennien uusiminen, johdotukset ja uusien rasioiden lisääminen ovatkin usein tarpeen.

Antennimies hoitaa asennukset alusta loppuun

Suunnittelemme antennijärjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa toimivaksi ja nykyisiä sekä tulevia tarpeita vastaavaksi. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet niin hyvin kuin mahdollista.

Taloyhtiöiden antennijärjestelmien remonteissa tärkeää on pitää asukkaat ajan tasalla töiden etenemisestä. Tiedotamme heille asennustöiden eri vaiheista kirjallisesti, ja annamme ohjeistuksen uuden järjestelmän käyttöön. Ongelmatilanteissa saat asentajiimme yhteyden helposti ja tarvittavat korjaukset tehdään erittäin nopeasti.